lauantai 2. marraskuuta 2013

On ilmoja pidellyt!

Marraskuun toinen päivä sitten jo! Ahdistaa edelleen aika kovin kotiin paluun läheisyys, mutta onhan tässä vielä nautiskelu- ja seikkailuaikaa vajaa kaksi kuukautta. Se on ihan ookoo uskoakseni ja toivoakseni. Mutta silti, tulkaa muut vuodeksi. Oon aika varma, että se kannattaisi.

Lunta on ollut nyt jo muutaman viikon ajan mukavasti, ja luojan kiitos siitä, koska pimeyttä on ollut myös jo jonkin aikaa, tänään aurinko alkoi laskea kahden pintaan, pimeää on jo nyt, kolmen jälkeen. Mua tää ei oikeestaan haittaa, koska onhan tää nyt herran jumala tunnelmallista! Tuikkuja huoneeseen ja kutimet käteen ja skandinaavista melankolia-poppia, vaikka José Gonzalezia tai Jenny Hvalia soimaan.

Jos kuitenkin kaamosmasennus yllättää pienen kulkijan, niin yliopistolta löytyy Polar café. Siellä on joka aamu muutaman tunnin ajan ilmaista teetä ja kahvia ja jotain pientä purtavaa, sekä mikä tärkeintä, kirkasvalolamppu, jonka edessä sitten paistatellaan kukin vuorollaan kymmenisen minuuttia. Ihan uskomatonta kyllä tääkin asia, musta on mahtavaa, kuinka paljon yliopisto panostaa tällaisiin juttuihin!

D-vitamiinia ja sitä kuuluisaa kalanmaksaöljyä sitten pitää myös muistaa napsia, maskuliiniset kämppikseni sitä, trinn:iä, itse asiassa lipittävät, koska no, no pain no gain-asenteella he ruokalusikallisen öljyä irvistäen nauttivat päivittäin. Mutta mä kyllä suosin kapseleita.

Ja vaikka pimeys tuleekin (vähän kuumottelen joulukuuta, jolloin ilmeisesti aurinkoa ei vaan oo), niin aktiviteetit ei vähene! Viime viikonloppuna olivat viimein nämä Insomnia-festarit, jotka olivat törkeen upeet. Suosittelen erittäin vahvasti vapaaehtoiseksi sinne menoa, olin torstaina duunissa 19-03, oli tosi leppoisaa ja kivaa tutustua uusiin mukaviin tyyppeihin, ja koska Norjassa kaikkialla aina saa ilmaista ruokaa, sain kaksi lämmintä ateriaakin ja paljon paljon paljon kaikkia snäksejä ja muun muassa tosi hyvää chaita. Ja tästä hyvästä sain ilmaisen lipun loppufestareille.

Perjantaina mentiinkin sitten kämppisporukalla katsastamaan tarjontaa, Loviisa Negga, Blót ja Todd Terje toimivat kaikki tosi hyvin ja oli hauskaa. Lauantaina vielä jaksoin sitten Austraa käydä puolalaisen kaverin kanssa katsomassa, ja hieman Ana Helderiä tanssimassa.

Tänä viikonloppuna taas on ollut Halloween-bileitä ympäri kaupunkia torstaista lähtien, kuumottavaa kävellä kaupungilla kun ihmiset on pukeutuneet, mutta siihen tottuu. Mutta eli kun tuutte tänne syksyllä, ja pakkaatte, ei haittaa ottaa jotain kivaa naamiasasua/-rekvisiittaa mukaan.

Nyt alan leipoa sämpylöitä ennen kuin lähden Lissien keikalle keskustaan. Ha det de alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti