sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sunnuntaita!

Hei taas!

Tällä viikolla ei hirveesti kummempia ole tapahtunut, mutta keräsin toden teolla rohkeuteni ja menin  ISU:n (international student unit) järkkäämään speed dating-tapahtumaan, joka oli itse asiassa tosi hauskaa! Muutamaan uuteenkin ihmiseen siinä ehti tutustua ja tosiaan kivaa oli. Perjantaina sitten saman organisaation järkkäämissä Örndalenin pahamaineisissa Laundry partyissa pääsi näille uusille ihmisille moikkailemaankin.

Laundry partyt tosiaan on Tromssan pahamaineisimpia bileitä, ne pidetään useimmiten Örndalenin opiskelija-asuntolalla, mutta tänä vuonna sellaiset on jo järkätty ekaa kertaa ikinä Mortensnesissakin, myös Breivikan kämpillä tällaiset on ollut. Idea siis on, että juhlat järkätään asuntolan pyykkituvalla, ja bileet kestävät läpi yön, mahdollisesti pienillä tauoilla kun poliisit tulevat paikalle (ja ne vääjäämättä tulevat) tai kun revontulet ovat poikkeuksellisen hyvät. Juhlissa on myös usein joku teema, Mortensnesissa teemana oli elokuvat, tällä viikolla Örndalenissa oli viiksibileet. Ja oli ihan hauskaa! Musaa ja peräti strobovalot oli hommattu paikalle ja kivoja ihmisiä juhlatuulella. Ja onhan kotibileet nyt aina parhaat.

Lauantaina kävinkin sitten saksalaisen kämppiksen, hänen vanhempieen ja kämppiksen kaverin kanssa vanhempien vuokraamalla autolla Suomessa! Kilpisjärvelle lähdettiin iltapäivästä ja siellä kahdessa tunnissa jo oltiinkin. Käytiin K-marketissa shoppailemassa (ostin ruikkaria, lonkkua, neljän viljan puuroa ja karjalanpiirakoita) ja ravintolassa syömässä. Itse KilpisJÄRVEN siinä esittelin ja vähän kolmen valtakunnan rajasta kerroin ja parit puhelut tein siinä kavereille, jotka eivät vastaa sähköposteihin tai ole somessa. :D Mukavaahan se oli enkä ollut tajunnut, vaikka autolla tulin, että Suomen raja on niin lähellä.

Tänään oon nyt sitten tästä lähdössä juurikin ekaa kertaa konsalle soittamaan pianoa melkeen kahteen kuukauteen (älkää kukaan kertoko rakkaalle piano-opettajalleni Suomessa, sori Sasa! <3), mikä on aika siistiä, saa nähdä mitä tulee. Ja musiikin opiskelijoille tiedoksi nyt viimein tästä, että jos tänne haluaa tulla, niin siis musan laitokselle pitäis voida hakea Suomesta vaihtoon, musakasvatuksen kurssit on kaikki norjaksi tosin. Mutta se hoituu jos ruotsia yhtään osaa. Ja itse oon kyllä tosi paljon tykännyt tästä, että mulla ei oo musaa juurikaan, eikä esim. soittotunteja (niitä voi siis saada jos haluaa ja tajuaa hakea etukäteen), koska loma sellasesta tosissaan musan tekemisestä tekee aika hyvää soittomotivaatiolle ja oon taas löytänyt uudella tasolla musan hauskuuden ja rentouden siihen tekemiseen.

Että sellasta, adiö vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti